M51 vs Mi Note 10 Lite vs A71

Bütçe
3900 Tl

Mizantrop86

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım Samsung J5 bataryası sebebiyle hakkı rahmetine kavuştu. Bütçeme uygun olarak yukarıdaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. M51 daha cazip gözüktü. Oyun gibi alanlarda kullanılmayacak; uzun ömürlü olması, hızlı olması önemli. Boyutu pek önemli değil. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu üç cihaz arasından Samsung Galaxy M51 almanızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Realme 6 Pro veya Realme 7 Pro da düşünebilirsiniz.

Bu üç cihaz arasından Samsung Galaxy M51 almanızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Realme 6 Pro veya Realme 7 Pro da düşünebilirsiniz.
Peki ürünü fiizksel olarak alabileceğim bir yer var mı? İnternette satış siteleri dışında bir yerde yok olarak gözüküyor.

Peki ürünü fiizksel olarak alabileceğim bir yer var mı? İnternette satış siteleri dışında bir yerde yok olarak gözüküyor.
Samsung Galaxy M51 sadece internet üzerinden satılıyor diye biliyorum. Realme 6 Pro mağazalarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…