J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Evet, gercekten aptalca bir hareket ama bunu yaptim. Mikrofonu kontrol ettim bir sorun yok ama ne gibi sorunlar olusabilir sizce? Seste vesaire.
Evet, gercekten aptalca bir hareket ama bunu yaptim. Mikrofonu kontrol ettim bir sorun yok ama ne gibi sorunlar olusabilir sizce? Seste vesaire.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 İçerisinde kırılmış parça vesaire kaldı mı?
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: İçerisinde kırılmış parça vesaire kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir kalmadi flasla baktim ama yoktu galiba bir sorun yok benimki de aptallik iste.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: İçerisinde kırılmış parça vesaire kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir kalmadi flasla baktim ama yoktu galiba bir sorun yok benimki de aptallik iste.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 jefrybezos dedi: Hayir kalmadi flasla baktim ama yoktu galiba bir sorun yok benimki de aptallik iste. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü hâla devam ediyor mu?
jefrybezos dedi: Hayir kalmadi flasla baktim ama yoktu galiba bir sorun yok benimki de aptallik iste. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü hâla devam ediyor mu?
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Sorununuz çözüldü mü hâla devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani sorun gozukmuyor suanlik cok telefon konusmasi yapan biri degilim ama konustugum karsi taraftan anlasiliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Sorununuz çözüldü mü hâla devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani sorun gozukmuyor suanlik cok telefon konusmasi yapan biri degilim ama konustugum karsi taraftan anlasiliyor.
WarDaddyy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 247 6 Ocak 2024 #6 Emin olmak için Samsung members uygulamasından tanılama kısmına girip mikrofon testi yapabilirsiniz. Üst ve alt mikrofonu ayrı ayrı test etmenize imkan veriyor.
Emin olmak için Samsung members uygulamasından tanılama kısmına girip mikrofon testi yapabilirsiniz. Üst ve alt mikrofonu ayrı ayrı test etmenize imkan veriyor.