M5A78L-M-LX3 ile R7 240 Uyumlu mu?

ferhat üzüm

Hectopat
M5A78L anakarta R7 240 olur mu?

Arkadaşlar benim anakartım;
Asus M5A78L-m-lx3
Yeni ekran kartı alacam aklımda R7 240 var. Uyar mı? Onun dışında 6 GB RAM.
İşlemci hızı 3.50 GHz
GTA 5 oynayabilir miyim?

İşlemcim de: AMD FX 6300 Six Core Processor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela ben şimdi, bu Ekran kartını,Takar'isem sıkıntı yaşar Mıyım? Önceden GT 730 almıştım,Csgo girerken oyun akıcı değil,ve dona,dona oynanıyordu
R7 240 alırsam bu sıkıntıyı Yaşar Mıyım?

R7 240, GT 730 modeline göre oyunlarda bariz şekilde daha fazla performans veren bir kart. Performans almak istiyorsan daha üst kartlara yönelmen lazım. R7 240 fiyat aralığındaki en performanslı karttır. Daha güçlü bir kart alman senin için daha iyi olur.

Bütçe aralığındaki en iyi kart R7 240. Bunun da performansı bir yere kadar, Youtube üzerinden kartın oyun performanslarına bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda güzel gösteriyor,fakat sizede bir sorayım dedim kartı , gt 730 da oyun kasıyor' du bu kartta,da aynı sıkıntıyı Yaşar,mıyım?? Diye sordum,sizce aynı sıkıntı olur mu?

Oyunun kasmasının nedeni başka etkende olabilir.Oyunun en düşük sistem gereksinimlerine göre sistemin yeterli,bence R7 250 al kafan rahat etsin.
  • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı