noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Tim dedi: TPM ayarı aktifleştirilmemişse bu hatayı alıyorsunuz. Anakartınız nedir? TPM ayarı destekleniyorsa ve aktifleştirirseniz sorunuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bende M5A78LM-LX3 var ben Windows 11'e geçsem TPM açabilir miyim?
Tim dedi: TPM ayarı aktifleştirilmemişse bu hatayı alıyorsunuz. Anakartınız nedir? TPM ayarı destekleniyorsa ve aktifleştirirseniz sorunuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bende M5A78LM-LX3 var ben Windows 11'e geçsem TPM açabilir miyim?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #2 noXtenn dedi: Bende M5A78LM-LX3 var ben Windows 11'e geçsem TPM açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Anakart TPM desteği öğrenme Sorum başlıktaki gibi Windows 11'e geçmeyi planlıyorum. Daha geliştirici sürümü olduğunu biliyorum ama fantezi işte :D. Eğer anakartımın TPM desteği varsa Pro versiyonunu kuracağım. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. www.technopat.net
noXtenn dedi: Bende M5A78LM-LX3 var ben Windows 11'e geçsem TPM açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Anakart TPM desteği öğrenme Sorum başlıktaki gibi Windows 11'e geçmeyi planlıyorum. Daha geliştirici sürümü olduğunu biliyorum ama fantezi işte :D. Eğer anakartımın TPM desteği varsa Pro versiyonunu kuracağım. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. www.technopat.net