M5A97 Auto Tuning Özelliği

samo1903

Hectopat
AMD FX-4100 işlemcisine sahibim. M5A97 ile gelen Remote GO! programını kurdum, içinde Auto Tuning seçeneği var bastım, sonra bilgisayar yeniden başladı, şöle bişi geldi.

j3qdk.png

Ya merak etme stok fan ile bile hiçbir sıkıntı yaşamazsın. FX 4100 ve M5A97 işlemci kullanıyorum aynı sen gibi. 3.9 otomatik OC benimki de.

Zarar gelmez merak etme. Zaten voltaj vermiyorsun, bir şey yapmıyorsun. Sistem otomatik olarak en sağlıklı değere yükseltiyor. Korkmana hiç gerek yok :D
Ben Contac 30 ile 4.5 yapacağım mesela. 3.8 gibi bir değerde o işlemci ısınma problemi yapmaz.

Bu arada programın linkini atarsan sevinirim. Şuan bios menüden yapıyordum ancak daha kolay ve şık bir yolu var ise tabi onu tercih ederim.

Üstüne çıkmak arkadaşın da dediği gibi sana kalmış, sistem bu frekansı uygun görüyor. Stok fan kullanıyorsan 4 GHZ değerine çıkmamalısın. 3,8 işini görür.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı