H HeLLForce Hectopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #1 Ben M5A97 EVO R2.0 anakart kullanıyorum . GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 ram kullanıyorum. Ama ramlar kırmızı anakartta kırmızı mavi slot var biri kırmızıya takılık biride maviye sorun çıkarmı ? İşlemci soğutucusu 2 slotu kaplıyor.
Ben M5A97 EVO R2.0 anakart kullanıyorum . GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 ram kullanıyorum. Ama ramlar kırmızı anakartta kırmızı mavi slot var biri kırmızıya takılık biride maviye sorun çıkarmı ? İşlemci soğutucusu 2 slotu kaplıyor.
N Neutral Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #2 Taktığınız tüm RAM'ler aktif halde çalışıyor mu? Yani sistem, belleğinizi 8GB olarak görüyor mu? Ayrıca kırmızı veya mavi renk konusuna takılmak yerine, anakart kitapçığına bakıp RAM'leri uygun DIMM slotlarına takmanız yeterli.
Taktığınız tüm RAM'ler aktif halde çalışıyor mu? Yani sistem, belleğinizi 8GB olarak görüyor mu? Ayrıca kırmızı veya mavi renk konusuna takılmak yerine, anakart kitapçığına bakıp RAM'leri uygun DIMM slotlarına takmanız yeterli.
H HeLLForce Hectopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #3 Vatan bilgisayar taktı , Ama takmam mümkün değil 2.slotlara işlemci soğutucusu 2 slot yer kaplıyor . 8GB 1600MHz gösteriyor sorun yok.
Vatan bilgisayar taktı , Ama takmam mümkün değil 2.slotlara işlemci soğutucusu 2 slot yer kaplıyor . 8GB 1600MHz gösteriyor sorun yok.