P Pcstylee Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #1 İşlemci : Amd Fx8320 Anakart : Asus M5A97 Evo R2.0 Ram : 8 GB Kingston Fury Ekran Kartı : Dual-x R9-280 Sapphire Ses Kartı : Creative 5.1 Ses kartı Hangi os x kurulumu yapmam gerekir öneriniz ve kurulum için hangi rehberi uygulamam gerekir? Şimdiden teşekürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2016
İşlemci : Amd Fx8320 Anakart : Asus M5A97 Evo R2.0 Ram : 8 GB Kingston Fury Ekran Kartı : Dual-x R9-280 Sapphire Ses Kartı : Creative 5.1 Ses kartı Hangi os x kurulumu yapmam gerekir öneriniz ve kurulum için hangi rehberi uygulamam gerekir? Şimdiden teşekürler.
Edıms Mobile Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 623 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Aydın Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC EDİTÖR- Personel 13 Şubat 2016 #2 Sistemin benimki ile aynı hemen hemen. Bende 8320 kullanıcısıyım ana kartım Asus M5A99X Evo R2.0 Bende bu aralar Mac OS X kurmayı planlıyorum. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası.
Sistemin benimki ile aynı hemen hemen. Bende 8320 kullanıcısıyım ana kartım Asus M5A99X Evo R2.0 Bende bu aralar Mac OS X kurmayı planlıyorum. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası.
Abdyaman Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 34 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2016 #3 Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Biraz google araştırmasıyla kurulabilir görünüyor. Şurada bir arkadaş kurmuş inceleyin derim. [Başarılı Kurulum] ASUS M5A97 AMD FX8320 Niresh Mavericks
Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Biraz google araştırmasıyla kurulabilir görünüyor. Şurada bir arkadaş kurmuş inceleyin derim. [Başarılı Kurulum] ASUS M5A97 AMD FX8320 Niresh Mavericks
Edıms Mobile Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 623 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Aydın Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC EDİTÖR- Personel 16 Şubat 2016 #4 Abdyaman dedi: Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Biraz google araştırmasıyla kurulabilir görünüyor. Şurada bir arkadaş kurmuş inceleyin derim. [Başarılı Kurulum] ASUS M5A97 AMD FX8320 Niresh Mavericks Genişletmek için tıkla... Tekrar bakarım teşekkür ederim ilginizden dolayı. Bugün denerim.
Abdyaman dedi: Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Biraz google araştırmasıyla kurulabilir görünüyor. Şurada bir arkadaş kurmuş inceleyin derim. [Başarılı Kurulum] ASUS M5A97 AMD FX8320 Niresh Mavericks Genişletmek için tıkla... Tekrar bakarım teşekkür ederim ilginizden dolayı. Bugün denerim.