M5A97 EVO R2 ve FX8350 sisteme OC nasıl yapılır?

ismlcyrl

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar asus ma97 evo r2 anakart ve fx8350 işlemciye sahibim ekran kartım asus gtx770 ben bu sisteme overclock yapmak istiyorum ama daha önce hiç denemediğim için sizlere sormak istedim değerleri oluyormuş sanırım aydınlatan bir arkadaş olursa sevinirim. İyi forumlar dilerim.

İşlemcinizin kaliteli bir soğutucusu yoksa ve stok kullanıyorsanız denemeyin. İstediğiniz OC performansını yakalayamazsınız. Kaliteli bir soğutucunuz var ise BIOS'a girip şu videoya bakarak kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

COOLER MASTER HYPER 212 EVO marka soğutucuya sahibim sence yeterlimidir hocam ?

Bahsettiğin videodaki değerleri girsem sorun olurmu yada ne tavsiye edersin kusura bakma çok soru soruyorum öğrenmek istiyorumda

Biraz deneme yanılma diyelim. Kendi ayarlarını bulman için biraz deneyimin olması gerekir. Az voltaj vererek başla. 1.3 veya 1.4'den fazla da verme.

Manual overclock'u yapmaya pek cesaret edemedim onun yerine asus'un ana menüdeki performance ayarını seçtim ama onu ne zaman seçsem sürekli farklı farklı mavi ekran hataları alıyorum o hataları burada araştırdığımda ya driver yada usb sorunlarını görüyorum ama driverlarımda güncel usb'lerde logitech f710 takılı sadece çözemedim gitti şu işi

@BilgisayarKurdu Hocam benim işlemcim fx8350 ben doğru değerleri nasıl vericem anakartım bahsettiğim anlatımdaki ile aynı sadece işlemcim farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…