Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce topladığım sistemi Playstation konsoluna geçtiğim için satıyorum. Güç kaynağı ve harddisk hariç (güç kaynağı ve harddiskin garantisi 2 ay önce bitmiştir) diğer tüm ürünlerin garantileri 2-3 seneye yakındır. Özenle ve çok temiz kullanılmıştır. Tüm bakımları tarafımca yapılmıştır. Faturaları ve kutularıyla eksiksiz olarak verilecektir. Forumda beni bilen bilir. Ürünler kasaya montelidir. Resimler aşağıdadır.
-Microsoft Wireless 800 Klavye ve Mouse (hiç kullanılmadı) (50 TL).
Pazarlıksız son fiyattır. İstanbul içi ve diğer illere satışı vardır. İstanbul dışı almak isteyenler önce hesaba meblağı yatırmak koşuluyla alıcı ödemeli kargo yollarım. Site yöneticileri ve üyelerinin bir çoğu referansımdır. Parçaların tek satışı veya komple sistem satışı yapılır. Özel mesaj veya cep telefonumdan bana 7/24 ulaşabilirsiniz. Cep: 0543 449 67 23
Hocam İstanbul dışı satmıyorum ama eğer satın almak isterseniz önce hesaba parayı yatırırsınız, daha sonra adresinizi verirsiniz. Bende alıcı ödemeli yollarım. Bu şekilde yardımcı olurum.
Forumda benim ile ilgili yöneticiler de dahil referans olacak üye arkadaşlarımız var. O konuda sıkıntı olmaz merak etmeyin.