Biraz kötü bir sistem. Anakart R2.0 olan model olmalı, güç kaynağı fazla abartılmış sanki, ayrıca çok pahalı bir kasa seçiyorsun onun yerine parçalara yatırım yapılabilir.
Valla Teknobiyotik'te 1866 MHZ RAMler kalmamış. Ayrıca kasa 284 TL. Onun yerine nasıl bir kasa önerirsin? Ayrıca AMD işlemciler fazla güç harcıyor. Ekran kartımız da üst seviye. O yüzden güç kaynağını iyi seçtim. Ekran kartı yükseltilebilir derken 7850 ekran kartı 7950 mi takılabilir diyorsun ?
İşlemciden kısabilirsin 8150'nin verdiği performansı 6100 gibileride veriyor. 4100 bile yeterlidir. Ekran kartını ise 7850 alacağına 7870 al. Daha performanslı. Fiyat farkıda az. Kasa olarak iyi kasa. Paran varsa o kasayı alabilirsin. Anakart ise M5A97 R2.0 AMD AM3+ daha iyidir. Fiyat farkı yine az. İşlemciden kıstığın parayı bu ikisine yatırabilirsin. Ayrıca bilmiyorum ama VATAN da haftasonu indirimlerinden yararlanırsan daha ucuza geliyor. Hala devam ediyorsa tabii bu indirimler.
Normal KDV li fiyatı 2098 TL tutuyor. Vatanda %25 indirimle alırsanız 1574 TL tutuyor. Kasa 80Plus var ve bulabildiğim 80Plus'lu en ucuz ve iyi kasayı buldum tabii ki daha iyisi vardır ama bir kaç değişiklik ile iyi olur bu sistem.