M5A97 R2.0 anakarta GTX 760

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.474
P

pusat57

Ziyaretçi
Yanlız ekran kartı almadım ve anakartım da m5a97 r.2, vga girişi yok bu yüzden kasayı daha kullanamadım. Pc'nin resimlerini telden yükleyebilir miyim? Bu arada 850 tl'ye ekran kartı ve işlemci soğutucusu tavsiye eder misiniz? En fazla 900 tl ama olmasa iyi olur. Benim aklımda gtx 760 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirseniz GTX 770 alın.

Ayrıca AMD FX serisinde onboard ekran kartı bulunmadığı için anakart üzerinde VGA veya başka bir grafik çıkışı bulunmaz.

Gtx770 bütçemi aşıyor. Ben bu gtx 760 alıp iyi bide işlemci soğutucusu alıp gtx 760'ı dx 12 desteği çıkana kadar kullanmak istiyorum.

Asus la msi arasın dan msi seçersem pişman olur muyum? İşlemci soğutucu almazsam gtx 770 alabilirim. O.c yapmıyıcam bu arada ama işlemcimin de ısımasını istemiyorum. Ama kasam da cool master haf 912 advence. İşlemciye yakın bir yer de kasanın üst kısmın da büyük bir fan var.

- - - Güncellendi - - -

Bugün alıcam diyorum kararsızım. İşlemci soğutucu ile gtx 760 mı yoksa Msi gtx 770 mi? Soğutucu olmadan.

Dediğim gibi al. 770 + Soğutucu 900'e çok yaklaşmıyor. Ama ille 800 civarı para var dersen Tek 770 al. Sonra soğutucu eklersin. Çünkü ekran kartını ha deyince dğeişemezsin

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı