bltbeyhan Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar.. Windows 8 key alacak durumum olmadığı için Windows 7 kurmaya karar verdim. Rufus ile nfs formatında usb win 7 boot hazırladım. Bios güncelledim. Peki biosda bi değişiklik yapmam gerekiyor mu Uefi modunu kapatmak gibi vs. ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar.. Windows 8 key alacak durumum olmadığı için Windows 7 kurmaya karar verdim. Rufus ile nfs formatında usb win 7 boot hazırladım. Bios güncelledim. Peki biosda bi değişiklik yapmam gerekiyor mu Uefi modunu kapatmak gibi vs. ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ocak 2015 #2 Hayır gerekmiyor. UEFI açık olsa bile bu anakartta Windows 7 boot edebilir. Doğrudan USB belleği seçip kurun.
Hayır gerekmiyor. UEFI açık olsa bile bu anakartta Windows 7 boot edebilir. Doğrudan USB belleği seçip kurun.
bltbeyhan Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #3 MF dedi: Hayır gerekmiyor. UEFI açık olsa bile bu anakartta Windows 7 boot edebilir. Doğrudan USB belleği seçip kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. bltbeyhan dedi: Teşekkür ediyorum. Bu format ile hazırladım win 7 umarım bi yanlışık yok. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2015
MF dedi: Hayır gerekmiyor. UEFI açık olsa bile bu anakartta Windows 7 boot edebilir. Doğrudan USB belleği seçip kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. bltbeyhan dedi: Teşekkür ediyorum. Bu format ile hazırladım win 7 umarım bi yanlışık yok. Genişletmek için tıkla...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ocak 2015 #4 Rica ederim. Bu şekilde yazdırabilirsin. Bir de kalın yazmazsan seviniriz.