Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 15 Mayıs 2014 #11 Furkan Çomoğlu dedi: İyi güzel ama okadar toplamıssın bi ssd koy be yazık olur o sisteme Genişletmek için tıkla... Ssd koyarsam 3000 TL oluyor Zaten SSD gerekli değil diyor bazı kişiler.Koymak istiyorum,ama koymayacağım
Furkan Çomoğlu dedi: İyi güzel ama okadar toplamıssın bi ssd koy be yazık olur o sisteme Genişletmek için tıkla... Ssd koyarsam 3000 TL oluyor Zaten SSD gerekli değil diyor bazı kişiler.Koymak istiyorum,ama koymayacağım
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #12 Furkan Çomoğlu dedi: İyi güzel ama okadar toplamıssın bi ssd koy be yazık olur o sisteme Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. O sisteme 128 GB'lık bir SSD al tamamdır.
Furkan Çomoğlu dedi: İyi güzel ama okadar toplamıssın bi ssd koy be yazık olur o sisteme Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. O sisteme 128 GB'lık bir SSD al tamamdır.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 15 Mayıs 2014 #13 Cem Gürel dedi: 8350 yap yapmışken. 4.0 Ghz'e çıkması sana bir fayda etmeyecek. Genişletmek için tıkla... Peki uygun bir işlemci öneriniz var mıdır ? Silinen üye dedi: Katılıyorum. O sisteme 128 GB'lık bir SSD al tamamdır. Genişletmek için tıkla... Biraz bütçeyi zorlayacağım gibi görünüyor.Peki teşekkür ederim.
Cem Gürel dedi: 8350 yap yapmışken. 4.0 Ghz'e çıkması sana bir fayda etmeyecek. Genişletmek için tıkla... Peki uygun bir işlemci öneriniz var mıdır ? Silinen üye dedi: Katılıyorum. O sisteme 128 GB'lık bir SSD al tamamdır. Genişletmek için tıkla... Biraz bütçeyi zorlayacağım gibi görünüyor.Peki teşekkür ederim.
Y Yaşar Sonsöz Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #14 Gunfheum dedi: Peki uygun bir işlemci öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Başka işlemci yok zaten AMD tarafında.
Gunfheum dedi: Peki uygun bir işlemci öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Başka işlemci yok zaten AMD tarafında.
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 15 Mayıs 2014 #15 AMD tarafında 8350'den yukarısı tamamen boşa israftır bana sorarsan. İntel sistem toplayabilirsin istiyorsan.
AMD tarafında 8350'den yukarısı tamamen boşa israftır bana sorarsan. İntel sistem toplayabilirsin istiyorsan.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #16 Mouse G300 yap. Soğutucuyu 212 evo yap ve son olarak ramleri 1866 mhz yap.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 15 Mayıs 2014 #17 Cem Gürel dedi: AMD tarafında 8350'den yukarısı tamamen boşa israftır bana sorarsan. İntel sistem toplayabilirsin istiyorsan. Genişletmek için tıkla... İntel sistem baya masraf yapıyor Neden İntel,neden,NEDENNN
Cem Gürel dedi: AMD tarafında 8350'den yukarısı tamamen boşa israftır bana sorarsan. İntel sistem toplayabilirsin istiyorsan. Genişletmek için tıkla... İntel sistem baya masraf yapıyor Neden İntel,neden,NEDENNN
Furkan Çomoğlu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 153 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #18 Gunfheum dedi: Ssd koyarsam 3000 TL oluyor Zaten SSD gerekli değil diyor bazı kişiler.Koymak istiyorum,ama koymayacağım Genişletmek için tıkla... 60 gb ssdler var 100 tl küsür onlardan almalısın .
Gunfheum dedi: Ssd koyarsam 3000 TL oluyor Zaten SSD gerekli değil diyor bazı kişiler.Koymak istiyorum,ama koymayacağım Genişletmek için tıkla... 60 gb ssdler var 100 tl küsür onlardan almalısın .
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #19 Furkan Çomoğlu dedi: 60 gb ssdler var 100 tl küsür onlardan almalısın . Genişletmek için tıkla... 60 GB yine yeter mi ki?
Furkan Çomoğlu dedi: 60 gb ssdler var 100 tl küsür onlardan almalısın . Genişletmek için tıkla... 60 GB yine yeter mi ki?
Furkan Çomoğlu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 153 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #20 Silinen üye dedi: 60 GB yine yeter mi ki? Genişletmek için tıkla... Zaten işletim sistemini yükle , sanada kalır bi 30 gb orayada en sevdiğin oyunları yüklersin (lol vb.) 2 kat daha fazla fps verir , bizzat denendi
Silinen üye dedi: 60 GB yine yeter mi ki? Genişletmek için tıkla... Zaten işletim sistemini yükle , sanada kalır bi 30 gb orayada en sevdiğin oyunları yüklersin (lol vb.) 2 kat daha fazla fps verir , bizzat denendi