M Musab Karagülle Ziyaretçi 31 Mart 2014 #1 Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım : Arkadaşlar ben şöyle düşündüm : a) Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar CX SERİSİ 80PLUS BRONZE 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar b) CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Yada sizin önerileriniz nelerdir ? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım : Arkadaşlar ben şöyle düşündüm : a) Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar CX SERİSİ 80PLUS BRONZE 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar b) CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Yada sizin önerileriniz nelerdir ? Teşekkür ederim.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 31 Mart 2014 #3 Silinen üye dedi: 2. linktekini al. (400r) Genişletmek için tıkla... Peki güç kaynakları arasında fark var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Silinen üye dedi: 2. linktekini al. (400r) Genişletmek için tıkla... Peki güç kaynakları arasında fark var mı ?
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 31 Mart 2014 #5 Bu kasaya bir bakın derim. STORM SNIPER MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Corsair daha iyi ikisi arasında Corsair seçerdim Zalman seçmezdim.
Bu kasaya bir bakın derim. STORM SNIPER MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Corsair daha iyi ikisi arasında Corsair seçerdim Zalman seçmezdim.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 31 Mart 2014 #6 Xəyal dedi: Bu kasaya bir bakın derim. STORM SNIPER MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Corsair daha iyi ikisi arasında Corsair seçerdim Zalman seçmezdim. Genişletmek için tıkla... Hiç sevmedim başka öneriniz var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Xəyal dedi: Bu kasaya bir bakın derim. STORM SNIPER MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Corsair daha iyi ikisi arasında Corsair seçerdim Zalman seçmezdim. Genişletmek için tıkla... Hiç sevmedim başka öneriniz var mı ?
S Simo Hayha Ziyaretçi 31 Mart 2014 #7 O kasada usb 3.0 portu yokmuş diye okudum bir yorumda ? Benimde dikkatimi çekmişti çünkü.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 31 Mart 2014 #8 Silinen üye dedi: O kasada usb 3.0 portu yokmuş diye okudum bir yorumda ? Benimde dikkatimi çekmişti çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet yokmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Silinen üye dedi: O kasada usb 3.0 portu yokmuş diye okudum bir yorumda ? Benimde dikkatimi çekmişti çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet yokmuş.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 31 Mart 2014 #10 Silinen üye dedi: Kasa için büçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı dahil 500 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014