nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 9 Nisan 2018 #1 Şu hat açılınca çok rahatlayacağım cidden. Proje Kapsamında, 13'ü yeraltı; 2'si yer üstü olmak üzere toplam 15 adet istasyon bulunmaktadır. Mecidiyeköy İstasyonu Çağlayan İstasyonu Kağıthane İstasyonu Nurtepe İstasyonu Alibeyköy İstasyonu Yeşilpınar İstasyonu Veysel Karani İstasyonu Akşemsettin İstasyonu Kazım Karabekir İstasyonu Yeni Mahalle İstasyonu Karadeniz Mahallesi İstasyonu Tekstilkent İstasyonu Yüzyıl İstasyonu Göztepe Mahallesi İstasyonu Mahmutbey İstasyonu Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2018
Şu hat açılınca çok rahatlayacağım cidden. Proje Kapsamında, 13'ü yeraltı; 2'si yer üstü olmak üzere toplam 15 adet istasyon bulunmaktadır. Mecidiyeköy İstasyonu Çağlayan İstasyonu Kağıthane İstasyonu Nurtepe İstasyonu Alibeyköy İstasyonu Yeşilpınar İstasyonu Veysel Karani İstasyonu Akşemsettin İstasyonu Kazım Karabekir İstasyonu Yeni Mahalle İstasyonu Karadeniz Mahallesi İstasyonu Tekstilkent İstasyonu Yüzyıl İstasyonu Göztepe Mahallesi İstasyonu Mahmutbey İstasyonu Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı
Fasulye Sırığı Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 275 12 Mayıs 2018 #2 Konuyla ilgili sıfır bilgilendirme yapıyorlar sağ olsunlar. 2019 da açılacak umuyorum...
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 12 Mayıs 2018 #3 Fasulye Sırığı dedi: Konuyla ilgili sıfır bilgilendirme yapıyorlar sağ olsunlar. 2019 da açılacak umuyorum... Genişletmek için tıkla... Güya bu sene açılacaktı ama bakalım %90 civarında bitmiş. Çok rahatlayacak insanlar ben dahil gerçekten bu hat full çeker.
Fasulye Sırığı dedi: Konuyla ilgili sıfır bilgilendirme yapıyorlar sağ olsunlar. 2019 da açılacak umuyorum... Genişletmek için tıkla... Güya bu sene açılacaktı ama bakalım %90 civarında bitmiş. Çok rahatlayacak insanlar ben dahil gerçekten bu hat full çeker.