M800 Ultra vs ASUS ROG Gladius III V2

Bütçe
2000₺
Makaleler
1
Darmoshark M3 Pro yerine M800 Ultra'nın daha çok önerildiğini gördüm. Aynı şekilde M800 Ultra almak istemeyenler için Gladius 3 önerilmiş. Hangisini almak daha mantıklı olur? Normalde VXE R1 SE alacaktım fakat stok kalmamış, R1 alacaktım fakat fiyatı M800 ve Gladius'a çok yakın. Kararsız kaldım.

Yani M800 ile Gladius arasındaki tek fark malzeme kalitesi mi?
Asus kendi sensörünü ve MCU'sunu kullanıyor diye biliyorum, M800 Ultra donanım olarak iyi bir fare, Nordic MCU'su ve PAW3395 sensörü var ancak malzeme kalitesi kötü.

Teşekkür ederim, 2000₺ civarına önerebileceğiniz başka bir mouse var mı? Yoksa en iyileri bu iki model mi?
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v3-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,509095328.html bu da var.
Palm-Claw tutuyorsanız G3A yada DeathAdder V3 ama Claw-Fingertip tutuyorsanız M800 Ultra alabilirsiniz üzmez. Darmoshark M3 Pro'da iyi duruyor yeni çıktı sanırım, donanım olarak güzel ama malzeme kalitesi olarak nasıldır bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…