Terleme yapıyor bazen, hele ben strese girince su gibi oluyor bazen mause. Hiç su dökmedim bilemem. Ama çok boşluk yok, biraz döksen bir şey olacağını sanmam.peki terleme veya su geçirme yapıyor mu
Terleme yapıyor bazen, hele ben strese girince su gibi oluyor bazen mause. Hiç su dökmedim bilemem. Ama çok boşluk yok, biraz döksen bir şey olacağını sanmam.peki terleme veya su geçirme yapıyor mu
peki knk lightsync iyi bir sensör müİdeal falan değil, LS'te sensör eski ve Prodigy'de çift tıklama sorunları var. Küçük mouse istiyorsa bütçeyi arttırabilir.
Lightsync sensörün adı değil, modelin adı. Lightsync modelde AM010 sensör var, çok eski.Peki Lightsync iyi bir sensör mü?
ben strese girince su gibi oluyor bazen mause.
peki elin çok terleyince ter deliğin içine girince mouse da herhangi bir değişiklik oluyor mu? bozulma gibiTerleme yapıyor bazen, hele ben strese girince su gibi oluyor bazen mause. Hiç su dökmedim bilemem. Ama çok boşluk yok, biraz döksen bir şey olacağını sanmam.
Hocam sadece mausenin yüzeyi terliyor. İçine girme gibi bir durum yok.peki elin çok terleyince ter deliğin içine girince mouse da herhangi bir değişiklik oluyor mu?
teşekkür ederim ilgilendiğin içinİçine girme gibi bir durum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.