vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2014 #1 Android tabletime 2. kullanıcı oluşturdum ve oraya da Whatsapp kurdum. Numaramı girdim şifre geldi girdim profil düzenleyecekken "Maalesef durduruldu." hatası aldım. Nasıl düzelir?
Android tabletime 2. kullanıcı oluşturdum ve oraya da Whatsapp kurdum. Numaramı girdim şifre geldi girdim profil düzenleyecekken "Maalesef durduruldu." hatası aldım. Nasıl düzelir?
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2014 #2 Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Seçenek > Tümünü sıfırla Yolunu deneyerek sorununu büyük ihtimal çözer.
Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Seçenek > Tümünü sıfırla Yolunu deneyerek sorununu büyük ihtimal çözer.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #3 Dark Gamer dedi: Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Seçenek > Tümünü sıfırla Yolunu deneyerek sorununu büyük ihtimal çözer. Genişletmek için tıkla... Whatsapp tümünü temizle dedim olmadı yine.
Dark Gamer dedi: Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Seçenek > Tümünü sıfırla Yolunu deneyerek sorununu büyük ihtimal çözer. Genişletmek için tıkla... Whatsapp tümünü temizle dedim olmadı yine.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2014 #4 vayvan dedi: Whatsapp tümünü temizle dedim olmadı yine. Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapınca düzeliyordu. Başka çözüm bilmiyorum.
vayvan dedi: Whatsapp tümünü temizle dedim olmadı yine. Genişletmek için tıkla... Ben öyle yapınca düzeliyordu. Başka çözüm bilmiyorum.