Maarif model nedir?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Nedir bu Maarif model? İntegral falan kalkmış ama iyi mi kötü mü? 9. sınıfım. Kötü galiba başka kaynak getirmek yasak ve ders kitaplarında ileri seviye soru yok. 9. sınıfım.

Temel şeyleri anlatıyorlar ve "Bu zaten ortaokulda görmüştür anlatmaya gerek yok" modelinde oluyor temel şeyleri anlatıp geri kalanını kendin araştırman gerekiyor biraz. Ha bide Maarif Modeli kitap ve kitap etkinliği odaklı.

İyi mi kötü mü sizce?

İyi mi kötü mü sizce?
Dunyanin en kotu sistemidir. Ogrenciye cok yuk bindirirken ogretmene de ogrencinin hazirladigi dosyayi kontroludur, yapilacak sunumdur cok yorar.

Dunyanin en kotu sistemidir. Ogrenciye cok yuk bindirirken ogretmene de ogrencinin hazirladigi dosyayi kontroludur, yapilacak sunumdur cok yorar.
Evet, çok fazla sunum ve ödev verdiler liseye yeni geçtim. Eskidende böyle miydi?

Kaynak olayı iyi olmuş bana kalırsa.

Ha bide milli ve dini kültürel değerler daha öne çıkıyor.
İyi mi kötü mü sizce?
Kısmen iyi kısmen kötü. Maarif modeli yeni geldi diye biliyorum 2024 veya 2023 falan.

Ha bide milli ve dini kültürel değerler daha öne çıkıyor.

Kısmen iyi kısmen kötü. Maarif modeli yeni geldi diye biliyorum 2024 veya 2023 falan.
Kaynak olayı iyi olmuş bana kalırsa.
Aşırı ödev verilmesi normal mi? Maarif modelden dolayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…