Maaş kartı olarak ne alınmalıdır?

sylas25

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda işe gireceğim benim şu anda kredi kartım var üstünde kendi adım yazıyor ama kart babamın hesabına bağlı VakıfBank Platinium Plus kart bu karta zaten benim sahip olmam çok zor.

Bende daha önce hiç kredi kartı veya banka kartı hesabı açmadım hangi banka iyidir ve maaş kartı olarak çıkartacağım. Enpara banka kartı çıkartsam ona maaş yatar mı yoksa mecburen yıllık kart ücreti olan kartları mı çıkarmalıyım? Bonusları falan iyi bir kart olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yakın zamanda işe gireceğim benim şu anda kredi kartım var üstünde kendi adım yazıyor ama kart babamın hesabına bağlı VakıfBank Platinium Plus kart bu karta zaten benim sahip olmam çok zor.

Bende daha önce hiç kredi kartı veya banka kartı hesabı açmadım hangi banka iyidir ve maaş kartı olarak çıkartacağım. Enpara banka kartı çıkartsam ona maaş yatar mı yoksa mecburen yıllık kart ücreti olan kartları mı çıkarmalıyım? Bonusları falan iyi bir kart olursa iyi olur.

İşe girecegin yer resmi bir yerse onlar söylüyor zaten şu bankadan hesap açın diye. Ben önceki iş yerimde garanti kullanıyordum şu anki iş yerimde Yapı Kredi kullanıyorum. Mobil uygulama olarak bence garanti daha iyi ama geçenlerde hacklenme olayları falan olmuştu güveniyorsanız garanti çıkarın. Altın alma olayları falan da aşırı basit ben maaşım yattıgı gibi altın almıştım.

İşe girecegin yer resmi bir yerse onlar söylüyor zaten şu bankadan hesap açın diye. Ben önceki iş yerimde garanti kullanıyordum şu anki iş yerimde Yapı Kredi kullanıyorum. Mobil uygulama olarak bence garanti daha iyi ama geçenlerde hacklenme olayları falan olmuştu güveniyorsanız garanti çıkarın. Altın alma olayları falan da aşırı basit ben maaşım yattıgı gibi altın almıştım.
Hangi bankadan hesap açtıracağınızı iş yerinize sormalısınız. Onların kullandığı bankadan hesap açtırmalısınız. Örneğin maaşları Garanti Bankası üzerinden yatırıyorlarsa sizin de garantiden hesap açmanız lazım.
Belediyede işe başlayacağım galiba

Belediye de işe başlayacağım galiba.

Hocam dediğim gibi belediyeye sorun onların kullandığı bankayı kullanacaksınız siz. Çünkü işverenler ve bankalar aralarında anlaşma yapıyorlar. Sizin belediye hangi bankayla anlaşmalı olduğunu bilmiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaş hesapları ve kartlarının zaten yıllık ücreti olmaz. Kredi kartlarının yıllık ücreti olur. Onun dışında @ilkaydmr hocam net bir şekilde anlatmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı