Maaş konusunda A101 vs BİM vs ŞOK

847445

Picopat
Arkadaşlar bir markette işe gireceğim, part time olarak maaş konusunda hangisi daha iyi olur? Migros'a başvuru yaptım ama geri dönüş yok, araştırdığım kadarı ile de referans olmadan kolay kolay olmuyor, yazdığım 3 market içinde maaş konusunda hangisi daha iyidir? Mesai konusunda hangisi mesai ücreti verir? Kimisi izin olarak veriyor mesai karşılığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablam ŞOK da çalıştı sistemi çok kötü önermem A101 ve BİM'i bilmiyorum.

Şoku tercih etme. Çalışma şartları olarak BİM daha iyi gibi A101i bilmiyorum.

Şoku tercih etme. Çalışma şartları olarak BİM daha iyi gibi A101i bilmiyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim duyguğum kadarıyla BİM'de aylık 2000 TL BİM'den alışveriş için kart veriyorlar bu doğru mudur?

A101 de 1 aylık deneyimim var kariyer yapmalık ve çalışılacak yer değil bence, BİM daha fazla maaş ve daha düzenli iş yeri diye konuşuluyor du doğru mudur bilmem ama öyle gözüküyor.

A101 de 1 aylık deneyimim var kariyer yapmalık ve çalışılacak yer değil bence, BİM daha fazla maaş ve daha düzenli iş yeri diye konuşuluyor du doğru mudur bilmem ama öyle gözüküyor.

Hocam A101 A101 de alışveriş yapmanız için bir hak tanıyor mu? BİM aylık 2000 TL veriyor diye duydum BİM'den alışveriş için.

Forumda şok a101 gibi yerlerde çalışıp yaşadıkları sorunu açanlar olmuştu. Hatta bir konu ikili diyaloga dönmüştü bayağı mesaj vardı. Ben hepsini okumuştum. Çevremden de çok duyduğum şey var, bimin daha insancıl koşulları olduğu söyleniyor. Kendim bir bilgiye sahip değilim ancak. Yine de yazmak istedim fazla duyduğumdan, özellikle şok kötüymüş.

Hocam A101 A101 de alışveriş yapmanız için bir hak tanıyor mu? BİM aylık 2000 TL veriyor diye duydum BİM'den alışveriş için.
Tanıyor o hakkı almak için bölgedeki güzel ciro yapan şube olmanız gerekiyor, 500-600 TL’lik bir hediye kartı veriyorlar galiba öyle duydum hediye verdikleri miktarı tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…