Mabel Matiz Karakol şarkısı hakkında düşünceleriniz nedir?

495477

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2021
Mesajlar
3.521
Makaleler
2
Çözümler
13
Mabel Matiz'in yeni şarkısı karakol klibiyle beraber çıkış yaptı ve çıkışıyla birlikte oldukça tepki çekti. Tepkilerin sebebi ise klipte eş cinsel erkek teması işleniyor tarzı konulardı. Siz bu şarkı ve klibi hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Gündem olması gereken son şey. Çoğu müzikçinin yaptığı ama Türkiye'de yapılınca karşı çıkılan gereksiz bir konu. İsteyen beğenir istemeyen beğenmez.
 
Ülkedeki insanların kalitesini belli eden bir şarkı. Lafım şarkıya değil şarkıyı eleştirenlere. Take me to church dinleyen adam karakol şarkısını eleştiriyor çok ilginç. Özgürlükten bahseden adam cinsellik konusunda insanları kısıtlıyor. Hepsi bir yana ülkedeki toplumun bir çoğu o kadar kalitesiz bir karaktere sahip ki, insanların cinsel seçimleriyle alay ediyor, kendi aralarında dalga geçiyorlar. Bir insanın o evreye nasıl ulaştığını bilmeden ön yargıyla yaklaşıyorlar. Bir çoğunun anne karnında başlayan bir durum olduğunu asla bilmiyorlar.

Neyse, dediğim gibi toplumumuzun bir çoğu her yerde karakterinin kalitesizliğini belli ediyor. Keşke biraz beyinleri olduğu akıllarına gelse de bir şeyler araştırmaya, bilinçli olmaya başlasalar.

Bir insanın neye güldüğü çok önemli. Çevremde bu tür konulara gülüp alay edenler ile bir daha konuşmamak üzere uzaklaşmaya başlıyorum. Bir insana "zenci" demek ile aynı şey bu. Kimse, kimseyi cinsel açıdan sınıflandıramaz ve ona karşı saygısızlık yapamaz.
 

Geri
Yukarı