Paris Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 22 14 Ekim 2019 #1 MacOS 2009 ortası var elimde. Ama hangi sürüm yüklemem gerek bilmiyorum şu anki sürümü macOS Maverick 10.9. 5 mevcut yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2019
MacOS 2009 ortası var elimde. Ama hangi sürüm yüklemem gerek bilmiyorum şu anki sürümü macOS Maverick 10.9. 5 mevcut yardımcı olursanız sevinirim.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 14 Ekim 2019 #2 Bildiğim kadarıyla en son OS X El Capitan destekliyordu.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 15 Ekim 2019 #3 Resmi destek El Capitan. Ama kendin Catalina kurman mümkün.
rickandmorty Centipat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 120 Yer Kernel 15 Ekim 2019 #4 Catalina kur kendin uğraşarak bu eski modellerde çok iyi çalışıyor.
Paris Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 22 15 Ekim 2019 #5 rickandmorty dedi: Catalina kur kendin uğraşarak bu eski modellerde çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye atarak mı kuracağım? Appstore'de indirme yapamıyorum link varsa verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019
rickandmorty dedi: Catalina kur kendin uğraşarak bu eski modellerde çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye atarak mı kuracağım? Appstore'de indirme yapamıyorum link varsa verir misiniz?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 15 Ekim 2019 #6 Paris dedi: Usb ye atarak mı kurucam app stora da indirme yapamıyorum link varsa verir misiniz? Genişletmek için tıkla... macOS Catalina Patcher dosdude1.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paris dedi: Usb ye atarak mı kurucam app stora da indirme yapamıyorum link varsa verir misiniz? Genişletmek için tıkla... macOS Catalina Patcher dosdude1.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paris Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 22 15 Ekim 2019 #7 Unavailableuser dedi: macOS Catalina Patcher dosdude1.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama pek fazla anlayamadım videoda ilk defa mac kullandığım için pek cesaret edemedim
Unavailableuser dedi: macOS Catalina Patcher dosdude1.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama pek fazla anlayamadım videoda ilk defa mac kullandığım için pek cesaret edemedim