The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.548 Makaleler 49 Çözümler 12 18 Haziran 2022 #1 Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma?
Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma?
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 18 Haziran 2022 #2 The Tribal Chief dedi: Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma? Genişletmek için tıkla... Neden olsun ki?
The Tribal Chief dedi: Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma? Genişletmek için tıkla... Neden olsun ki?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 18 Haziran 2022 #3 The Tribal Chief dedi: Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma? Genişletmek için tıkla... Alışveriş merkezlerine köpeklerin girmesi yasak. Senin de bir köpeğin olduğunu varsayalım. Köpeğine bir zararı var mı bu durumun?
The Tribal Chief dedi: Wi-Fi'de Mac ban atıyorlar ya, ban atılan bir kişi bir daha giremiyor. Metin2'de böyle ban yesem herhangi bir zararı olur mu bilgisayarıma? Genişletmek için tıkla... Alışveriş merkezlerine köpeklerin girmesi yasak. Senin de bir köpeğin olduğunu varsayalım. Köpeğine bir zararı var mı bu durumun?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.548 Makaleler 49 Çözümler 12 18 Haziran 2022 #4 Alfa Prime dedi: Alışveriş merkezlerine Köpeklerin girmesi yasak. Sen'inde bir köpeğin olduğunu varsayalım. Köpeğine bir zararı var mı? Bu durumun. Genişletmek için tıkla... Yani bana zararı yok kısacası. Son düzenleme: 18 Haziran 2022
Alfa Prime dedi: Alışveriş merkezlerine Köpeklerin girmesi yasak. Sen'inde bir köpeğin olduğunu varsayalım. Köpeğine bir zararı var mı? Bu durumun. Genişletmek için tıkla... Yani bana zararı yok kısacası.
NetTerminal Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 551 Çözümler 13 18 Haziran 2022 #5 MAC ban yemene sebep olan hile programı sorun yaratabilir orası ayrı.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.548 Makaleler 49 Çözümler 12 18 Haziran 2022 #6 NetTerminal dedi: MAC ban yemene sebep olan hile programı sorun yaratabilir orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Ban yemedim. Yersem dedim.
NetTerminal dedi: MAC ban yemene sebep olan hile programı sorun yaratabilir orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Ban yemedim. Yersem dedim.