Çözüldü Mac Başlatılırken Dosya İçinde Soru İşareti Çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Yukarıda da bahsettigim gibi Mac'imi açamıyorum. Soru işareti ve dosya çıkıyor. Sorun Boot Camp’den Windows 10 yüklemeye çalışırken oldu. Sanırım yanlış bir şeyler yaptım ve bilgisayarı kapatıp açmaya çalıştım ama açamadım. İnternette birkaç yazı okudum ve HDD’nin bozulma ihtimali varmış. Sizce HDD’yi bozmuş olabilir miyim? Ne yapacağımı bilmiyorum bu aralar bilgisayara çok ihtiyacım var. Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Ayrıca Disk Utility’de Macintosh gözükmüyor. Şimdiden teşekkür ederim.
O dosya şeyini hallettim ama şimdi de normal açılırkenki bar sona gelip donuyor. Şunları yaptım:
200 GB’lık bir disk var. Adi disk0s3 gibi bir şey. Onu 2 GB’lık içinde macOS olan bir online disk mi diyim her ne ise adı, bunla recovery ettim. Sonra mount’a tıkladım ve start up disk bölümünde gözüktü. Ben de ona tıklayarak yeniden başlattım. Şuan 30 dk’dır bekliyorum ama hala açılmadı bilgisayar. Yüklenme barı doldu ama hiçbir şey olmuyor. Şuan zar zor yazıyorum bir bilgisi olan lütfen yardım etsin. Çok ihtiyacım var şu an o bilgisayara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem SSD üzerine kurulu. Bu yaz aldım. Macbook Air 2017 256 GB yanlış hatırlamıyorsam.
Bir fikriniz var mı neden sabit diskin görülmediği hakkında? Donanımsal bir sorun olması imkansız.

Sistemi nasıl yedekleyebilirim? Bazı önemli şeyler var.
Ayrıca Google Drive’da yedekli. Yeterli olur mu?
Şuan yeniden kuruyorum macOS’i. İnşallah bir sıkıntı olmadan açılır. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici bir diskiniz varsa, ona atın gerekli dosyaları. Eğer yoksa, başka bir bilgisayarınız varsa, SSD'yi ona takın ve dosyaları aktarın. Google Drive neleri yedekledi bilmiyorum. Google Drive'ye güvenerek sıfırlamayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…