NATASHI Decapat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Merhaba, Türkiye-galler maçı için biletalsat diye bir siteden bilet aldım. Bana fotoğraftaki bilet geldi bununla maca girilir mi acaba? Yanlış fotoğraf koydum konu kapanabilir mi? Dosya Ekleri 25.PNG 198,4 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba, Türkiye-galler maçı için biletalsat diye bir siteden bilet aldım. Bana fotoğraftaki bilet geldi bununla maca girilir mi acaba? Yanlış fotoğraf koydum konu kapanabilir mi?
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #2 Passo uygulamasını indirip giriş yapıp biletler kısmında gözüküyorsa doğrudur.
NATASHI Decapat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 elon_muskk dedi: Passo uygulamasını indirip giriş yapıp biletler kısmında gözüküyorsa doğrudur. Genişletmek için tıkla... gözükmüyor.
elon_muskk dedi: Passo uygulamasını indirip giriş yapıp biletler kısmında gözüküyorsa doğrudur. Genişletmek için tıkla... gözükmüyor.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 354 18 Haziran 2023 #4 NATASHI dedi: gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #5 NATASHI dedi: gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun. Dolandırıldınız.
NATASHI Decapat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 elon_muskk dedi: Hocam geçmiş olsun. Dolandırıldınız. Genişletmek için tıkla... reis qr kod ile giriş yapılmaz mı üstündeki
elon_muskk dedi: Hocam geçmiş olsun. Dolandırıldınız. Genişletmek için tıkla... reis qr kod ile giriş yapılmaz mı üstündeki