Maç bileti nasıl alınır?

Maç bileti için Passolig hesabı açıp kart almak falan birtakım işlemler gerekiyormuş. Bunlarla uğraşmadan direkt olarak parasını verip biletimi alabileceğim bir yöntem yok mudur?

Maç bileti için Passolig hesabı açıp kart almak falan birtakım işlemler gerekiyormuş. Bunlarla uğraşmadan direkt olarak parasını verip biletimi alabileceğim bir yöntem yok mudur?
Tuttuğunuz takımın gişesi varsa gişeden alabilirsiniz ancak maç saatine yakın giderseniz maç bitene kadar sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz bu işin en sağlıklı yöntemi Passolig almaktır.

Tuttuğunuz takımın gişesi varsa gişeden alabilirsiniz ancak maç saatine yakın giderseniz maç bitene kadar sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz bu işin en sağlıklı yöntemi Passolig almaktır.
Passolig'i indirdim aslında ama sürekli bilet alanlar için iyi bir alternatif gibi geldi. Bense tek bir sefer Fenerbahçe Konyaspor maçına gitmek için alacaktım. Başaksının Passolig'ini kullanabilir miyim diye düşündüğümde de cezası varmış sanırım.

Kullanırsın dikkat edilmiyor benim Passolig'im ortalık malı mesela her isteyene veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…