Mac bilgayara Windows kurmak

berkaybaykara

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar bölümü
Merhaba, macbook bilgisayarım var fakat Mac Os X olan işletim sistemi 10.5.8 sürümü. Neredeyse hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bunun sürümünü yükseltmek yerine bu bilgisayara Windows kurmak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sürümünüz gerçekten çok eski neden yükseltmek istemediğinizi anlamadım açıkcası ve Maverickse güncellemenizi şiddetle öneririm.

O sürümde de desteği varmıdır pek bilmiyorum ama bootcamp ile windows kurulumu yapabilirsiniz burada anlatımı var:

Mac'e Windows 8 Kurma Rehberi » Technopat

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sürümünüz gerçekten çok eski neden yükseltmek istemediğinizi anlamadım açıkcası ve Maverickse güncellemenizi şiddetle öneririm.

Orjinal mac'lerde belli bir versiyondan sonrasına güncellenmiyor malesef. Iphone 3gs'e ios7 kurulamaması gibi. Pc'lere kurduğumuz yöntemler, malesef macbook'larda ve ya başka bir apple donanımında geçersizdir. (Diye biliyorum.)

Denemeden bilemezsiniz. Deneyerek kafanızda olurdu olmazdı gibi soru işaretleri gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…