Çözüm Mac Boot camp ile Win 10 ses sorunu çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  

Mac Boot camp ile Win 10 ses sorunu çözümü​

Merhaba arkadaşlar Mac'de Windows 10 yükledikten sonra ses sorunu yaşayan arkadaşlar driverhub sürücü aracını kendi sayfasından indirip kurduktan sonra otomatik driverları bulup bu sorundan kurtulabilir. Bende de bu sıkıntı oldu sorunu bu şekilde çözdüm sorunu çözmeye çalışırken araştırma yaptığımda birçok kişinin aynı sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Bundan dolayı çözümü paylaşmak istedim. Driverhub uygulamasının linkini de aşağıda paylaşacağım. Herkese kolay gelsin.

DriverHub.PNG

Mac Boot camp ile Win 10 ses sorunu çözümü​

Merhaba arkadaşlar Mac'de Windows 10 yükledikten sonra ses sorunu yaşayan arkadaşlar driverhub sürücü aracını kendi sayfasından indirip kurduktan sonra otomatik driverları bulup bu sorundan kurtulabilir. Bende de bu sıkıntı oldu sorunu bu şekilde çözdüm sorunu çözmeye çalışırken araştırma yaptığımda birçok kişinin aynı sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Bundan dolayı çözümü paylaşmak istedim. Driverhub uygulamasının linkini de aşağıda paylaşacağım. Herkese kolay gelsin.

Eki Görüntüle 850270

Driverhub da Driver Booster'dan farksız. Hangi sürücüyü indirdiğine bakın. Ayrıca donanım kimliğinden sürücü kurmak daha mantıklıydı.

Driverhub da Driver Booster'dan farksız. Hangi sürücüyü indirdiğine bakın. Ayrıca donanım kimliğinden sürücü kurmak daha mantıklıydı.
Mac de ses sürücüsünü bulamadım Windows 10 otomatik yüklüyor ama işlev görmedim müşteri hizmetlerini aradım halledemediler drivebooster ı yükledim o da bulamadı driverpack solutionuda denedim hiçbirinden bir cacık çıkmadı 😅en sonda driverhub buldu sorunum halloldu baya uğraştırdı ama şükür hallettik millette sıkıntı çekince yazayım dedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı