Novalar globelleri maçta izleyip oo çok iyi vurdu kesin hile aimbot var kesin diyemiyor çünkü sizi izleyen kişiler sizin rankinizdan yüksekte veya sizin rankinizdan kişiler oluyor ben gözlerimle gereksiz yere ban yiyen kimse görmedim takiminizdaki bir adam hile olup infosu olmayan kişileri vurmak için sizi kullanıyor olabilir onun dışında bu şekilde ow yedim hilde değilim diye konu açan da çok kişi var. Ünlü bir e-spor oyuncusu ow banini Steam destek ile actirmisti düşük bir ihtimal de olsa ne olur ne olmaz yazın yine de.
Dostum bende ban sebebi değil diye biliyordum 2 ay önce gelmiş topluluğa güncelleme, fakat şöyle bir mevzu var ban sebebi dese bile smurften kimseyi banlayamaz çünkü kanıtlamak imkansız.
PC'den desen internet kafeler var, oynayış desen FACEIT'den dönmüş olabilir. Hiçbir oyun Smurf'ü engelleyemedi CS de engelleyemez.
Oyun yasaklamaları neden verilir?
CS:GO'daki oyun yasaklamaları, bir oyuncu oyun sistemlerini başkalarını kötü etkileyecek şekilde aşmaya veya bunları kötü yönde kullanmaya çalışırsa verilir.
Örnek olarak şunlar verilebilir:
Hile yapmak.
Yetenek grubunu dürüst olmayan bir şekilde artırarak veya düşürerek eşleştirmeyi manipüle etmek.
Bot veya otomasyon kullanmak.
Oyun sunucularının veya diğer oyuncuların normal akışına kasıtlı olarak müdahale etmek.
Yukarıdaki nedenlerden verilen oyun yasakları Steam destek tarafından kaldırılmaz. https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7580-7BDB-1C9A-AC67 bloglara falan baktım smurfle alakalı bir şey yazmıyor.
Steam'in abuk sabuk işleri adam 3 yıl önce global maçta mevlana açtı rapor ettim daha birkaç ay önce falan banlanmış ama kuzenim skin changer kullandı diye 1 ayda falan ban yedi geçen maçtayım taşıyorum bizim mal Clutch'ı alamadım diye herkese beni raporlattı 9 gün ban yedim Steam'in sistemi çok kötü.
Kuzeninizin kullandığı hile detected ise olur. Arkadaş undeteced hile kullanıyor ise olabilir gs, nvl gibi.
Onun dışında herkesin sizi raporlaması veya reportbot yemeniz de aynı durum. Millet reportbot atıyor hesaplar banlanıyor. Ytde tonlarca video var. Discord botları bile var bunun için.
Smurflediğin için ban yemiş olabilirsin, unranked ise hesap orasını bilemem. Yoldaşta gerçekten aşırı çok smurf var normalde GN4- cift keleş arası giderim yoldaş rankım Silver 2 öyle düşün artık ne kadar smurf var.
Ya hayır aslında tam da smurf değilim önceki hesabım gitti diye yeni hesap açtım bayağı uzun süre boyunca hiç rekabetçi falan da girmedim. 600 küsür saat basit eğlencede falan geçti.
Hesap kırmızı trust factor'de de değil yeşildi ona rağmen ban yedim çok garip.
Zorunda bende iki üç bir şey sallıyım kaynak göster miyim o zaman. Smurfler banlanıyor diye bir şey yok tarihte görülmemiş şey smurf olduğunu anlaması imkansız salak saçma şeyler uydurmayın.