MAC filtreleme çalışmıyor

Tabii anlatayım:
İlk başta istemci listesinden bağlanan kişinin MAC adresini Mac filtrelemeye gelip ekledim ve etkinleştirdim sonra listedekileri yasakla tikini işaretledim

Mac filtreleme kısmındaki özel yerleri sansürleyip ekran görüntüsü atar mısın?

1625427567576.png

Ve sizde de aynı bu şekilde değil mi Mac filtreleme kısmı? Benim de bir ara başıma bela olmuştu her şeyden eminken yaptığım bir hata yüzünden olmamıştı.

Hocam elinizde telefon yok mu? Telefon üzerinden yapıyorum ben.

Vericiden kastınız modem değil mi?
varda vericinin kablosunu sökersem bağlanamam onu demek istiyorum
Mac filtreleme kısmındaki özel yerleri sansürleyip ekran görüntüsü atar mısın?

Ve sizde de aynı bu şekilde değil mi Mac filtreleme kısmı? Benim de bir ara başıma bela olmuştu her şeyden eminken yaptığım bir hata yüzünden olmamıştı.

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-04_224515.png
    resim_2021-07-04_224515.png
    177,1 KB · Görüntüleme: 105
Varda vericinin kablosunu sökersem bağlanamam onu demek istiyorum

Bir sorun göremedim ben. Büyük ihtimalle başka bir şeyden kaynaklı ama ne olduğu hakkında bir düşüncem yok. Yardımcı olamadıysam kusura bakmayın, sorunu daha net anlayabilen kişiler yardımcı olacaktır. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle... :)

Bir sorun göremedim ben. Büyük ihtimalle başka bir şeyden kaynaklı ama ne olduğu hakkında bir düşüncem yok. Yardımcı olamadıysam kusura bakmayın, sorunu daha net anlayabilen kişiler yardımcı olacaktır. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle... :)
siz kusura bakmayın ne demek çalıştınız

Varda vericinin kablosunu sökersem bağlanamam onu demek istiyorum.

Hocam kusura bakmayın sizi anlayamıyorum çok garip yanlışım varsa lütfen düzeltin vericiye(modeme) giren ana hat kablosunu sökmenizi istemiyorum ki sadece Ethernet kablosu ile bağlanan cihazların sökülmesini söylüyorum telefonunuz Wi-Fi ile çalışıyorsa ve tarayıcıya girebiliyorsa modem arayüzünüze girerek yapabiliyorsunuz.

Hocam kusura bakmayın sizi anlayamıyorum çok garip yanlışım varsa lütfen düzeltin vericiye vericiye(modeme) giren ana hat kablosunu sökmenizi istemiyorum ki sadece Ethernet kablosu ile bağlanan cihazların sökülmesini söylüyorum telefonunuz Wi-Fi ile çalışıyorsa ve tarayıcıya girebiliyorsa modem arayüzünüze girerek yapabiliyorsunuz.
ethernet girişlerinden bir tanesine verici bağlı olduğu için vericiyide sökmüş oluyorum vericiye bağlanamam o zaman anlatabildim inşallah ?
Hocam elinizde telefon yok mu? Telefon üzerinden yapıyorum ben.

Vericiden kastınız modem değil mi?
modem deil verici ikinci modem gibi evin başka köşesine koyup ucunu ana modemin ethernet girişine bağlıyorsunuz

Anladım siz ana modemden Ethernet kullanarak yönlendiriciye bağladınız. Ana modem uzakta galiba Wi-Fi ile çekmeyen bir yerde yani bu dediklerimi yapabilmeniz için Ethernet ile bağlı cihazları sökmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı