Tabii anlatayım:
İlk başta istemci listesinden bağlanan kişinin MAC adresini Mac filtrelemeye gelip ekledim ve etkinleştirdim sonra listedekileri yasakla tikini işaretledim
Mac filtreleme kısmındaki özel yerleri sansürleyip ekran görüntüsü atar mısın?
Ve sizde de aynı bu şekilde değil mi Mac filtreleme kısmı? Benim de bir ara başıma bela olmuştu her şeyden eminken yaptığım bir hata yüzünden olmamıştı.
Ve sizde de aynı bu şekilde değil mi Mac filtreleme kısmı? Benim de bir ara başıma bela olmuştu her şeyden eminken yaptığım bir hata yüzünden olmamıştı.
Bir sorun göremedim ben. Büyük ihtimalle başka bir şeyden kaynaklı ama ne olduğu hakkında bir düşüncem yok. Yardımcı olamadıysam kusura bakmayın, sorunu daha net anlayabilen kişiler yardımcı olacaktır. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle...
Bir sorun göremedim ben. Büyük ihtimalle başka bir şeyden kaynaklı ama ne olduğu hakkında bir düşüncem yok. Yardımcı olamadıysam kusura bakmayın, sorunu daha net anlayabilen kişiler yardımcı olacaktır. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle...
Hocam kusura bakmayın sizi anlayamıyorum çok garip yanlışım varsa lütfen düzeltin vericiye(modeme) giren ana hat kablosunu sökmenizi istemiyorum ki sadece Ethernet kablosu ile bağlanan cihazların sökülmesini söylüyorum telefonunuz Wi-Fi ile çalışıyorsa ve tarayıcıya girebiliyorsa modem arayüzünüze girerek yapabiliyorsunuz.
Hocam kusura bakmayın sizi anlayamıyorum çok garip yanlışım varsa lütfen düzeltin vericiye vericiye(modeme) giren ana hat kablosunu sökmenizi istemiyorum ki sadece Ethernet kablosu ile bağlanan cihazların sökülmesini söylüyorum telefonunuz Wi-Fi ile çalışıyorsa ve tarayıcıya girebiliyorsa modem arayüzünüze girerek yapabiliyorsunuz.
Anladım siz ana modemden Ethernet kullanarak yönlendiriciye bağladınız. Ana modem uzakta galiba Wi-Fi ile çekmeyen bir yerde yani bu dediklerimi yapabilmeniz için Ethernet ile bağlı cihazları sökmeniz lazım.