R resul58 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 70 25 Ağustos 2021 #1 Bugün telefonda oynarken bunu denemek gelidi aklıma ve denedim şu an hiçbir cihaz internete girmiyor.
Bugün telefonda oynarken bunu denemek gelidi aklıma ve denedim şu an hiçbir cihaz internete girmiyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 25 Ağustos 2021 #2 Ne yaptınız tam olarak?
Coke Zero Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 25 Ağustos 2021 #3 Başka cihazdan bağlanıp kaldırman lazım filtrelemeyi eğer olmazsa modem üzerinden Wi-Fi'yi sıfırlaman lazım.
Başka cihazdan bağlanıp kaldırman lazım filtrelemeyi eğer olmazsa modem üzerinden Wi-Fi'yi sıfırlaman lazım.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 25 Ağustos 2021 #4 Modemi resetle.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Ağustos 2021 #5 Eğer whitelist açmadıysanız tmac kullanabilirsiniz bilgisayar için yoksa telefon için root gerekli.
R resul58 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 70 25 Ağustos 2021 #6 Ağda Mac filitresini etkine bastım ve ana sayfadan telefonun MAC adresini bulup oraya yazdım uygulaya bastım ama telefon da girmiyor. Ali Pınar dedi: Modemi resetle. Genişletmek için tıkla... Reset işe yaramadı 2 kere denedim.
Ağda Mac filitresini etkine bastım ve ana sayfadan telefonun MAC adresini bulup oraya yazdım uygulaya bastım ama telefon da girmiyor. Ali Pınar dedi: Modemi resetle. Genişletmek için tıkla... Reset işe yaramadı 2 kere denedim.
A AeroPeek Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 Modem arayüzünden ayarı kaldırman gerek
Coke Zero Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 25 Ağustos 2021 #8 resul58 dedi: Ağda Mac filitresini etkine bastım ve ana sayfadan telefonun MAC adresini bulup oraya yazdım uygulaya bastım ama telefon da girmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer oraya telefonun MAC adresini girersen ve etkinleştirisen bağlantını engellemiş olursun modemden Wi-Fi'yi resetle.
resul58 dedi: Ağda Mac filitresini etkine bastım ve ana sayfadan telefonun MAC adresini bulup oraya yazdım uygulaya bastım ama telefon da girmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer oraya telefonun MAC adresini girersen ve etkinleştirisen bağlantını engellemiş olursun modemden Wi-Fi'yi resetle.
R resul58 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 70 25 Ağustos 2021 #9 Coke Zero dedi: Başka cihazdan bağlanıp kaldırman lazım filtrelemeyi eğer olmazsa modem üzerinden Wi-Fi'yi sıfırlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi nasıl sıfırlarım?
Coke Zero dedi: Başka cihazdan bağlanıp kaldırman lazım filtrelemeyi eğer olmazsa modem üzerinden Wi-Fi'yi sıfırlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi nasıl sıfırlarım?
Coke Zero Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 25 Ağustos 2021 #10 resul58 dedi: Wi-Fi'yi nasıl sıfırlarım? Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında çalıştırma tuşunun yanında küçük bir tuş olması lazım ona kürdanla bas Wi-Fi'yi resetler şifrende modemin altında yazar.
resul58 dedi: Wi-Fi'yi nasıl sıfırlarım? Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında çalıştırma tuşunun yanında küçük bir tuş olması lazım ona kürdanla bas Wi-Fi'yi resetler şifrende modemin altında yazar.