C caller Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba. Mac işletim sistem için çalan müzik video vb. şeyler için ekran kaydı sesiyle birlikte nasıl alabilirim?
Merhaba. Mac işletim sistem için çalan müzik video vb. şeyler için ekran kaydı sesiyle birlikte nasıl alabilirim?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 25 Ocak 2024 #2 caller dedi: Merhaba. Mac işletim sistem için çalan müzik video vb. şeyler için ekran kaydı sesiyle birlikte nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal video kaydedicisi sesi dahil etmiyor. Ben OBS ile kayıt alıyorum. Siz de kullanabilirsiniz.
caller dedi: Merhaba. Mac işletim sistem için çalan müzik video vb. şeyler için ekran kaydı sesiyle birlikte nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal video kaydedicisi sesi dahil etmiyor. Ben OBS ile kayıt alıyorum. Siz de kullanabilirsiniz.
C caller Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 myswagnotusual dedi: Normal video kaydedicisi sesi dahil etmiyor. Ben OBS ile kayıt alıyorum. Siz de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki video kaydetme bittikden sonra sesi ayırabiliyor muyuz?
myswagnotusual dedi: Normal video kaydedicisi sesi dahil etmiyor. Ben OBS ile kayıt alıyorum. Siz de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki video kaydetme bittikden sonra sesi ayırabiliyor muyuz?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.106 Çözümler 46 25 Ocak 2024 #4 caller dedi: peki video kaydetme bittikden sonra sesi ayırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece ses kaydetmek istiyorsanız, Audacity programıyla loopback yaparak bilgisayarda o an çalan sesi kayıt yapabilirsiniz.
caller dedi: peki video kaydetme bittikden sonra sesi ayırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece ses kaydetmek istiyorsanız, Audacity programıyla loopback yaparak bilgisayarda o an çalan sesi kayıt yapabilirsiniz.