F FedonhAbi Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Arkadaşımla Galatasaray maçına gitmek istiyorum ama nasıl yan yana bilet ayarlayacağımı bilmiyorum. Benim kombinem var fakat onun yok ve yan yana nasıl oturduğumuza dair bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
Arkadaşımla Galatasaray maçına gitmek istiyorum ama nasıl yan yana bilet ayarlayacağımı bilmiyorum. Benim kombinem var fakat onun yok ve yan yana nasıl oturduğumuza dair bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
E Enes1907 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 13 12 Ağustos 2025 #2 kale arkasıysa çok dert etme hocam, zaten kimse sallamıyor yer falan.
F FedonhAbi Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #3 Enes1907 dedi: kale arkasıysa çok dert etme hocam, zaten kimse sallamıyor yer falan. Genişletmek için tıkla... aynı bloktan herhangi bir bilet alırsam yanyana oturabilir yani değilmi hocam?
Enes1907 dedi: kale arkasıysa çok dert etme hocam, zaten kimse sallamıyor yer falan. Genişletmek için tıkla... aynı bloktan herhangi bir bilet alırsam yanyana oturabilir yani değilmi hocam?