Mac ile oyun oynanır mı?

İşletim sistemi
macOS

Lowercase

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
512 gb tümleşik m2 ssd
İşlemci
m4 silicon
Selam ben yeni bir Mac aldım arkadaşlar fakat biraz oyun oynamak istiyorum Mac'e nasıl oyun yüklenir bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Yanlış bilgi
Selam ben yeni bir Mac aldım arkadaşlar fakat biraz oyun oynamak istiyorum Mac'e nasıl oyun yüklenir bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Mac'te oyun oynayamazsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamde bazı oyunları oynabiliyorsunuz diye biliyorum ayrıca cyberpunk 2077 yeni gelen güncelleme ile oynanabiliyor diye biliyorum.

Depolama alanından dolayı sıkıntı yaşamazsanız bircok oyunu oynayabilirsiniz. Bazı oyunlar direkt destek veriyor bazı oyunlar ise emulator ile çalışıyor. Wine'ın mac versiyonu var onu deneyebilirsiniz

Mac'te oyun oynayamazsınız
Bu bilgi size nereden geldi?

Burada macos destekleyen oyunları görebilirsiniz, ancak hepsi m işlemcileri destekliyormu emin değilim.

Mesela Lol gibi oyunları kendi sitesinden indirip oynayabilirsiniz.

Ayrıca app store açıp solda "oyna" menüsüne tıklayarak indirip oynayabileceğiniz oyunları görebilirsiniz. Cyberpunk 2077, resident evil v.b seçenekleriniz mevcut. Düşük çözünürlükte oynanabilirlik sunuyorlar. Henüz çok fazla oyun mac desteğine kavuşmasada günümüzde oyun oynatıyormu oynatıyor. Oyun için tercih edilecek cihaz değiller, elimde mevcut mac cihazımla arada kafa dağıtmak istiyorum derseniz bunu karşılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı