Mac İşletim Sistemi yüklü olan Hdd 'yi Görmüyor

Nemesisares

Hectopat
Daha fazla  
Önceki günlerde bilgisayarımın özelliklerini vererek Mavericks kurup kuramayacağımı sormuştum ancak yanıt alamayınca video anlatımındaki talimatları izleyerek kurulumu gerçekleştirdim. Ancak Bootloader 'ın flash disk olmadan açılması gereken aşamada bilgisayarım sorun çıkardı ve flash bellek olmadan Bootloader 'a geçemedi. Bende bellek yardımıyla Bootloaderı açarak kurulumu tamamladım. Hatta eterneti çalıştırmayı başardım. Ekran kartı ve ses kartı ile ilgili sorunumu çözmek için uğraşmama rağmen çözemedim derken, Dualbootloader 'ın hala çalışmadığını farkına vardım. Bende Windows diskini açarak "mac driver" programını kurdum (ki daha önce Mavericks kurduğum bilgisayarımda yine bu program sayesinde Window, işletim sisteminden Mac yüklü hard diskin içindeki dosyaları görüp müdahale edebildim) fakat gördüm ki "mac driver" Mavericks yüklü hard diski görmüyor. Anladığım kadarıyla Mavericks yüklediğim bölüm "sistem yüklü bir harddisk" olarak tanımlanmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı