T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 23 Ağustos 2023 #11 Lay's haşhaşlı cipsisi. Xantern dedi: Lay's Yoğurtlu hayatım boyunca yediğim en iyi cipsti. Lay's Fırından Yoğurtlu ise çok kötü. Bahsettiğim cips şu; Fırından olan yenmez. Bunu alın. Eki Görüntüle 1914255 Genişletmek için tıkla... Bir kaç kere yiyince mide bulandırıyor.
Lay's haşhaşlı cipsisi. Xantern dedi: Lay's Yoğurtlu hayatım boyunca yediğim en iyi cipsti. Lay's Fırından Yoğurtlu ise çok kötü. Bahsettiğim cips şu; Fırından olan yenmez. Bunu alın. Eki Görüntüle 1914255 Genişletmek için tıkla... Bir kaç kere yiyince mide bulandırıyor.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #12 Teurastaja. dedi: Lay's haşhaşlı cipsisi. Bir kaç kere yiyince mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Mideye bağlı. Ben demin noodle yedim midem bulandı fakat siz yerseniz mideniz bulanmaz.
Teurastaja. dedi: Lay's haşhaşlı cipsisi. Bir kaç kere yiyince mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Mideye bağlı. Ben demin noodle yedim midem bulandı fakat siz yerseniz mideniz bulanmaz.