Mac Kurmak İçin Bios Ayarları Ve Usb'ye Boot

Maykıl

Hectopat
Arkadaşlar Mac kurmak için BIOS ayarlarımda nasıl bir değişiklikler yapmam gerekiyor? BIOS'un resimlerini koydum BIOS'ta Mac kurulumu için yapmam gereken değişikleri yazar mısınız? USB'ye boot için gereken uyuglamalar ve programları da yazar mısınız? Technopat rehberlerindeki şeyleri uyguladım ama ya beceremedim ya da tam anlayamadım kısa net bir şekilde şu programla şunu yaparak boot yapacaksınız yazar mısınız?

Ve en son olarak indirdiğim tüm Mac'le ilgili dmg, iso, iATKOS_ML2 vss kurulum format dosyaları devamlı bir hata veriyor bana sağlam ve sorunsuz bir Mac Lion kurulum dosyası linki verir misiniz ? Biraz çok oldu ama devamlı bir konu açmak yerine hepsini birden sorayım dedim teşekkürler şimdiden. Lütfen bu konuyu okuyup da ufak bir fikir sahibi bile olan arkadaşlar bir cevap yazsınlar.

Not: BIOS'un resimlerini tek bir karenin içine 4'e bölerek koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığınız konuya bakarak şunu söyleyebilirim ki sizin Mac kurmanız epey zor.

Neden mi?

• Birincisi tonla rehber olmasına rağmen henüz hiçbirini denememişsiniz.
  • BIOS ayarlarını bütün rehberlerde anlatmama rağmen halen çözememişsiniz.
  • Hata aldım demenize rağmen hiçbir hata mesajını yazmamışsınız. Bu da ya denemediğiniz ya da umursamadığınızı gösteriyor.
  • Kolay bişeyler istyorsunuz ki böyle bir dünya yok hackintosh kurmada.

Yine de benim işim size yardımcı olmak Bir yerlerden başlamak lazım Başlayalım!

İlk olarak Quick Boot ve PXE Boot to LAN ayarlarını Disabled yaparak başlayın. Sonra da bu rehberdeki adımları izleyin. Takıldığınız yerde ben buradayım

Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat

Öncelikle cevabınız için teşekkürler aldığım hataları sırasıyla yazıyorum.

1.VirtualBox-4.2.18-88781-Win indirdim ve elimde ki 7 adet mac kurulum dosyaların hepsinde hatalar veriyor bunlar.

a) FATAL: No bootable medium found! System halted.(Tepki vermiyor ve ekranda kalıyor.)
b) Failed to load extension org.tgwbd.driver.ACPIPS2Nub (Ekranda yazılar sıralanırken donuyor tepki vermiyor.)
c) Close VM - Copy -Continue ( Diye 3 seçenek çıkıyor ve continue deyip devam ettiğimde üsteki 2 sorundan birini veriyor.)

2.Windows'tan Mac'i USB'ye boot yapamaz mıyız, Transmac ile rehber'de dediği gibi yapıyorum ama bilgisayarım açılışta herhangi bir tepki vermiyor veya üsteki a, b hatalarından birini veriyor.

3.İki versiyon varmış anladığım kadarıyla bilgisayara mac kurmak için ben bu versiyonların hangisinin bilgisayarıma uygun olduğunu bilmiyorum. Teşekkürler cevaplarsanız sevinirim.

Not: Elimdeki 7 adet mac kurulum dosyaları bunlardan hangisini kurmam gerekiyor.

Boot
iATKOS_ML2
iATKOS_ML3U
Leo4All
Mac OS X 10.7 (11a494) Lion Install DVD
Mac OS X 10.daa
Mac OS X Install DVD

Ml2.dmg kurman gerekiyor. 1. Sorunun a şıkkı bios'dan kaynaklanıyor. Az önce bende de oldu. Sanal makine seçeneğini açman lazım bios'dan. Tam adını veremiyorum şuan çünkü kurulum aşamasındayım.

Ml2.dmg kurman gerekiyor. 1. Sorunun a şıkkı bios'dan kaynaklanıyor. Az önce bende de oldu. Sanal makine seçeneğini açman lazım bios'dan. Tam adını veremiyorum şuan çünkü kurulum aşamasındayım

Bios'un resimleri yukarıda hangisini açmam gerekiyor sanal makine seçeneği için.

Benim bios'umda Virtualization Technology vardır. Bunu aktif ettim.

Harici klavye ve mouse kullanıyorum laptop'ta mac kurulumunda bunları görmüyor. Kurulumda bunları görmesi için ne yapmalıyım ? Çünkü klavye bozuk laptop'un. 2.sorunum disk seçili özelleştir deyince hiçbir şey çıkmıyor. Özelleştir ekranında. Ve 3. sorunum ise Windows yüklü benim PC'de ben sadece D diskine kurmak istiyorum. MAC'i windows yüklü C'ye hiç ellemeyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…