T tilalagok1907 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #1 kolay gelsin herkese. Mac kurulumu yaparken apple logosu geliyor ve ilerleme olmuyor. saatlerce bekledim kurulumu gerçekleştiremedim. aşağıdaki verdiğim resimlerde görülmektedir. çözümlerinizi bekliyorum.
kolay gelsin herkese. Mac kurulumu yaparken apple logosu geliyor ve ilerleme olmuyor. saatlerce bekledim kurulumu gerçekleştiremedim. aşağıdaki verdiğim resimlerde görülmektedir. çözümlerinizi bekliyorum.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #2 Güvenli mod'da kurmayı denediniz mi?
T tilalagok1907 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #3 hocam nasıl yapıcam o işi ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #4 tilalagok1907 dedi: hocam nasıl yapıcam o işi ? Genişletmek için tıkla... -X komutu ve birde -V komutunu giriniz -V modunda nerede takıldığını görürsünüz.
tilalagok1907 dedi: hocam nasıl yapıcam o işi ? Genişletmek için tıkla... -X komutu ve birde -V komutunu giriniz -V modunda nerede takıldığını görürsünüz.
T tilalagok1907 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #5 tamam yapayım hemen dönecem size şimdi hocam -x komutu girince yine aynı sıkıntı oluştu. yani apple logosu geldi ama ilerleme olmadı. -v komutu yapınca şöyle bir ekran geldi birde -x komutu ile -y komutu aynı anda yazıp enter tuşuna bastım ve şöyle bir ekran geldi
tamam yapayım hemen dönecem size şimdi hocam -x komutu girince yine aynı sıkıntı oluştu. yani apple logosu geldi ama ilerleme olmadı. -v komutu yapınca şöyle bir ekran geldi birde -x komutu ile -y komutu aynı anda yazıp enter tuşuna bastım ve şöyle bir ekran geldi
T tilalagok1907 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2014 #6 bilen yok mu arkadaşlar ?