Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2023 #1 Modemimde QoS ayarı yapmaya çalışıyorum fakat MAC Maskesi olmadan ayarları yapamıyorum maalesef. Mac mask nedir ve nereden bulurum?
Modemimde QoS ayarı yapmaya çalışıyorum fakat MAC Maskesi olmadan ayarları yapamıyorum maalesef. Mac mask nedir ve nereden bulurum?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.866 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Komut istemi çalıştırıp ipconfig yazman yeterli, birden fazla (ethernet, wireless) kullanıyorsan ipconfig /all yazman yeterli.
Komut istemi çalıştırıp ipconfig yazman yeterli, birden fazla (ethernet, wireless) kullanıyorsan ipconfig /all yazman yeterli.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2023 #3 Mac mask hangisi acaba?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.866 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 ipconfig /all yazıp Physical Address kısmını alabilirsiniz.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #5 Intervice dedi: ipconfig /all yazıp Physical Address kısmını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef o adres MAC adresim benim. MAC Mask bulmaya çalışıyorum ben.
Intervice dedi: ipconfig /all yazıp Physical Address kısmını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef o adres MAC adresim benim. MAC Mask bulmaya çalışıyorum ben.