Mac mini için monitör önerisi

musaozkan38

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni bir Mac Mini siparişi verdim ve ilk kez Mac kullanacağım. Şimdi uygun bir monitör arıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda, her monitörün Mac cihazlarla sorunsuz çalışmayabileceğini öğrendim. Bu konuda deneyimi olan ve monitör tavsiyesi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Aşağıda bazı monitör önerileri bulunuyor, bu modeller hakkında görüşleriniz varsa çok sevinirim bütçem 11.5k ile sınırlı fazlası beni yoracaktır herkes ASUS ProArt önerdi fakat bir monitöre 26k vermek bana saçma geliyor çünkü dizi/film/yazılım dışında üstün bir şey yapmayacağım

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr

LG 27UP550P-W 27" 5 MS 60 Hz FreeSync 4K UHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri

İkinci linkteki tam bir gecikme canavarı. 4ms baya fazla. Üçüncü linkteki LG'de 60 Hz bence düşük. Bence bunu alın.
hocam mac mini için oyun monitörü diye adlandırılan bir cihazı almak ne kadar mantıklı çünkü hiç oyun oynamayacağım yazılım dizi film ve gündelik hayat için önerebileceğiniz bir monitör varsa çok mutlu olurum bu konularda bilgisizim 1ms ile 4ms arasındaki farkı inanın bilmiyorum ama oyun dışında farkedeceğimi sanmıyorum gibi geliyor çözünürlük konusunda takıntım olabilir 2k üstü almayı düşünüyorum

Sadece yazılım, film, dizi vs. içinse ilk linkteki ViewSonic alınır. Veya bunuda alabilirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar pek bir gelişme olamadı malesef viewsonic vardı onunda stoğu bitmiş kaçırdım elimde tek bu model kaldı lütfen yardımcı olursanız sevinirim bütçem max 12k dizi/film/yazılım dışında bir şey yapılmayacak

Amazon.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…