musaozkan38
Zeptopat
Daha fazla
Yeni bir Mac Mini siparişi verdim ve ilk kez Mac kullanacağım. Şimdi uygun bir monitör arıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda, her monitörün Mac cihazlarla sorunsuz çalışmayabileceğini öğrendim. Bu konuda deneyimi olan ve monitör tavsiyesi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Aşağıda bazı monitör önerileri bulunuyor, bu modeller hakkında görüşleriniz varsa çok sevinirim bütçem 11.5k ile sınırlı fazlası beni yoracaktır herkes ASUS ProArt önerdi fakat bir monitöre 26k vermek bana saçma geliyor çünkü dizi/film/yazılım dışında üstün bir şey yapmayacağım
Amazon.com.tr
Amazon.com.tr
LG 27UP550P-W 27" 5 MS 60 Hz FreeSync 4K UHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Aşağıda bazı monitör önerileri bulunuyor, bu modeller hakkında görüşleriniz varsa çok sevinirim bütçem 11.5k ile sınırlı fazlası beni yoracaktır herkes ASUS ProArt önerdi fakat bir monitöre 26k vermek bana saçma geliyor çünkü dizi/film/yazılım dışında üstün bir şey yapmayacağım
Amazon.com.tr
Amazon.com.tr
LG 27UP550P-W 27" 5 MS 60 Hz FreeSync 4K UHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri