Mac Mini klavyesiz kullanılır mı?

Elinizde direkt olarak taşınabilir güçlü bir işlemci oluyor. Tek dizi/film izlenmez ki Mac Mini'de. iOS uygulama geliştirmeye başlayabilirsiniz. Photoshop öğrenebilirsiniz vs.

Ben arkadaşın neyi anlamadığını çözemedim, halen Mac Mini'yi baska bir şey mi saniyor acaba? Dümdüz bilgisayar işte klavye - fare olmadan bilgisayar kullanılabilir mi demek gibi bir şey bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran klavyesi oluyor mu peki?

Hocam peki ne önerirsiniz onun için ben alma diyorum ama anlamıyor. Apple TV de tarayıcı yok diye beğenmiyor.

iPad alarak Apple TV'ye airplay yapabilirsiniz.

Ben arkadasin neyi anlamadigini cozemedim halen Mac Mini'yi baska bir sey mi saniyor acaba dum duz bilgisayar iste klavye - fare olmadan bilgisayar kullanilabilir mi demek gibi bir sey bu.
Mac Mini'yi sadece Dizi/Film için almak çok gereksiz. Bu cihazda gayet güçlü bir işlemci bulunuyor.

iPad alarak Apple TV'ye airplay yapabilirsiniz.

Mac Mini'yi sadece Dizi/Film için almak çok gereksiz. Bu cihazda gayet güçlü bir işlemci bulunuyor.

Orası öyle zaten ama arkadaşın babası küçük kenarda dursun ihtiyaç anında farklı amaçlar icin de kullaniriz demek için almış olabilir. Ama ben arkadaşın klavyeyi niye bu kadar dert ettiğini çözemedim sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle apple tv var ama tarayıcı yok diye gitmiş birşeyler bakıyordu ne alırım falan diye. Sonra bunu görmüş chrome var diye bunu sipariş etmek istedi. Şimdi de iptal ettirmek istiyor.

Arkadaşlar sitede iptal et yazmıyor, bunu nasıl bir an önce iptal edebilirim?

Dosya Ekleri

• ss.png
    56 KB · Görüntüleme: 45

Bu asamadan sonra iptal edilmiyor olabilir. Urun size ulasdiktan sonra iptal edebilirsiniz. Eger bu tarz bir sey ariyorsaniz TV Box tarzi bir sey bakabilirsiniz onlarda tarayiciya girilebiliyor mu bilmiyorum ama.

Bluetooth Mouse ve klavye alarak Mac Mini'yi TV'de kullanabilirsiniz. Bana kalsa film izlemek için oldukça gereksiz bir tercih ama sorunuzun cevabı bu şekilde. Mac Mini'yi TV'de kullanacaksanız zaten TV'niz Akıllı Televizyondur. Bu televizyonlar kendisi de internete bağlanabiliyor ve aynı zamanda kendisinin de tarayıcısı mevcut. Oldukça gereksiz bir alışveriş. TV için satılan touchpad'li kablosuz klavyeler var bunu alıp TV'ye bağlayıp Televizyonunuzu yine istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Hocam iptal oluyorsa iptal edeceğimde apple in kendi sitesinde iptal et yazısını bulamadım. Acaba kurye geldiğinde geri çevirsem direk iade edilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…