Mac Mini Late 2012 alınır mı?

OyunSevenYT

Decapat
Daha fazla  
2.el bir Mac Mini 2012 buldum. İçinde i5 işlemci, 16 GB DDR3 1600 MHz RAM ve 120 GB SSD var. Ek olarak elimde 1 TB SSD de bulunuyor. Film izlemek, Visual Studio Code vs. gibi kod programlarını kullanmak için alınır mı?

2.el bir Mac Mini 2012 buldum. İçinde i5 işlemci, 16 GB DDR3 1600 MHz RAM ve 120 GB SSD var. Ek olarak elimde 1 TB SSD de bulunuyor. Film izlemek, Visual Studio Code vs. gibi kod programlarını kullanmak için alınır mı?
Bütçeniz ne kadar? Çok eski ve 2.el.

Biraz idareten iş yaptıktan sonra daha iyi bir sisteme geçmeyi düşünüyorum

Sonrasına almak istediğim MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8 GB 256 GB

Son düzenleme:
Bu bütçede olabilir bir problemi yoksa ama sürümü eski olduğu için uyumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz ve kendiniz yükseltmeniz gerekecektir ama bu sefer de sistem daha hantal olacak (örneğin Big Sur vs.).

Ventura'ya da Sonoma kurmayı düşünüyorum

Gövdesinde benden önceki sahibinden kalan çizikler mevcut fakat tüm fonksiyonları eksiksiz ve kusursuz çalışıyor (yazılan metin)

Son düzenleme:
2015 civarı birşey bulabilsen daha iyi olur aslında. Buda gayet iş görür, gündelik işlerin üstesinden gelir. Benim 2011 macbook pro ile photoshop ve diğer işlerimi halledebiliyordum.
İleride m1 mac miniye geçersen harika olur.

2014 var ama 8 GB RAM 250 GB SSD ama Update yapılamıyor onlar içe gömük RAM oldukları için bunda değişim yapılabiliyor

İleride M1 8 GB 256 GB Air 13.3 ya da M.2 16 GB RAM 256 GB Air 13.6 düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…