Mac mini M4 Pro 3D programlarda nasıl bir performans verir

redwon

Decapat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
grafik tasarımcısı
Mac mini M4 Pro'nun.
14 çekirdekli CPU'ya, 20 çekirdekli GPU'ya ve 16 çekirdekli neural Engine'a sahip Apple M4 Pro çip.
64 GB birleşik bellek.
512 GB SSD depolama.
Gigabit Ethernet.
Üç adet Thunderbolt 5 bağlantı noktası, bir adet HDMI bağlantı noktası, iki adet USB-C bağlantı noktası, bir adet kulaklık jakı.

Özelleştirilmiş versiyonunu almak istiyorum 109.999, 00 TL.

Sizce performans olarak PC ile karşılaştırmasında hangisini tercih etmem gerekir?
Mesleğim grafik tasarımcılığı hiç Mac kullanmadım frelance çalışıyorum.
3DS Max - keyshot ve Adobe programlarını kullanacağım.

Mac mini M4 Pro'nun.
14 çekirdekli CPU'ya, 20 çekirdekli GPU'ya ve 16 çekirdekli neural Engine'a sahip Apple M4 Pro çip.
64 GB birleşik bellek.
512 GB SSD depolama.
Gigabit Ethernet.
Üç adet Thunderbolt 5 bağlantı noktası, bir adet HDMI bağlantı noktası, iki adet USB-C bağlantı noktası, bir adet kulaklık jakı.

Özelleştirilmiş versiyonunu almak istiyorum 109.999, 00 TL.

Sizce performans olarak PC ile karşılaştırmasında hangisini tercih etmem gerekir?
Mesleğim grafik tasarımcılığı hiç Mac kullanmadım frelance çalışıyorum.
3DS Max - keyshot ve Adobe programlarını kullanacağım.
M4 Pro Mini sağlam makine ama 3DS Max ve Keyshot'ta nasıldır bilemedim. Adobe'da iyi iş çıkarır kesin de, o diğer ikisi Windows'ta daha oturaklı sanki. Freelance takılıyorsan araçların sorunsuz çalışması lazım. PC tarafında daha çok seçenek var render için. Bir Mac deneyebilirsen iyi olur aslında karar vermeden.

M4 Pro Mini sağlam makine ama 3DS Max ve Keyshot'ta nasıldır bilemedim. Adobe'da iyi iş çıkarır kesin de, o diğer ikisi Windows'ta daha oturaklı sanki. Freelance takılıyorsan araçların sorunsuz çalışması lazım. PC tarafında daha çok seçenek var render için. Bir Mac deneyebilirsen iyi olur aslında karar vermeden.
3DS MAX macte çalışmıyormuş almayacağım konuyu araştırmadan açtım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı