Mac mini M4 ve masaüstü icin ortak monitor tavsiyesi

Bütçe
12000-15000

furkan.ts

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
Hem Mac mini M4 hem de Windows icin kullanabilecegim bir monitor arayisindayim. Bütçem 12000-15000 bandinda. Genellikle kodlama, video izleme ve ara sira oyun oynamak icin kullanacagim. Bazi monitor ozellikleri benim icin kesinlikle olmazsa olmaz, bu ozellikler su sekilde:

• Type-C girisi ile goruntu aktarimi, hatta mumkun ise Mac mini m4'u calistirabilecek gucte bir Type-C cikisina sahip.
  • Minimum 2K cozunurluge sahip.
  • Minimum 24 inch.
  • Minimum 100Hz.

Olursa cok guzel olur ama sart degil dedigim ozellikler:
  • Pivot monitor olmasi.
  • Type-A cikisa sahip olmasi.
  • Dahili hoparlör olmasi.

Piyasadaki monitorleri arastirdigimda olmazsa olmaz dedigim ozelliklerin toplandigi bir monitor bulamadim veya buldugum monitorler 20-25k fiyattan basliyor. Bu ozellikler disinda sunlara da dikkat etmelisin dediginiz fikirlere acigim. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 5120x1440 çözünürlükte 49" superwide bir monitör tüm ihtiyaçlarını karşılar ama bütçen dahilinde ancak 2. elleri bulunuyor. Bende mac mini ve konsolla kullanıyorum. Sıfır olması şartmı ?

49 inch icin calisma ortamim yeteri kadar buyuk degil, o yuzden genellikle max 32 inch bakiyordum, konuda belirtmemisim bunu pardon. Sifir olmasi tercihim olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…