Muham The Unbeaten
Decapat
Daha fazla
Şimdi yazılım, Photoshop, Premiere, Blender gibi işlerle uğraşacağım. Elimde zaten Ryzen 7 5700x3D, 32 GB RAM, 2 TB hafızalı ve RX 6600 XT'li bir sistemim var. Ayrıca 2. bir monitörüm de var, bunu 3'e çıkarmayı planlıyorum. İş için ayrı bir Mac mini veya MacBook almak istiyorum, çünkü ofis kurma planım var. Mac'i ofise götürebilirim, hatta belki iki PC'yi birden ofise götürebilirim.
Şu anda elimde iki seçenek var:
Kararsız kaldığım noktalar:
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
(Not: “Bir PC var, ikinciyi alma, kendi PC'ni yükselt” diyecekler olursa demesin lütfen. Bu PC zaten oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Amacım yenileşmiş yapay zekâya erişmek ve dosya karışıklığının önüne geçmek.)
Şu anda elimde iki seçenek var:
- MacBook M.2, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 14" → 34K
- Mac mini M4, 16 GB RAM, 256 GB SSD → 25K (öğrenci indirimi ile)
Kararsız kaldığım noktalar:
- Hangisini almak daha avantajlı olur?
- İki PC'yi birden tek klavye ve fareyle kontrol etmek istiyorum. Eğer kontrol edilmiyorsa yeni bir set alırım, problem değil. Ama tek klavye-fare ile 3 monitör + 2 PC yaparsam daha sağlıklı ve daha az yer kaplar.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
(Not: “Bir PC var, ikinciyi alma, kendi PC'ni yükselt” diyecekler olursa demesin lütfen. Bu PC zaten oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Amacım yenileşmiş yapay zekâya erişmek ve dosya karışıklığının önüne geçmek.)
Son düzenleyen: Moderatör: