K kadir343434 Kilopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 224 25 Mart 2022 #11 Parallal Desktop kendi grafik bağdaştırıcısını kullanıyor GPU olarak, fiziksel belleğe erişimi yokmuş. Belki o yüzdendir aegeanfisk dedi: CrossOver benim bildiğim ciddi manada daha iyi FPS veriyor Mac'ler de. Testlerde baya fark atıyor Parallels'e. CrossOver runs the Windows software you need on Mac, Linux and Chrome OS. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi belirledikleri uygulamalar ve oyunlar açılabiliyor.
Parallal Desktop kendi grafik bağdaştırıcısını kullanıyor GPU olarak, fiziksel belleğe erişimi yokmuş. Belki o yüzdendir aegeanfisk dedi: CrossOver benim bildiğim ciddi manada daha iyi FPS veriyor Mac'ler de. Testlerde baya fark atıyor Parallels'e. CrossOver runs the Windows software you need on Mac, Linux and Chrome OS. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi belirledikleri uygulamalar ve oyunlar açılabiliyor.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 26 Mart 2022 #12 kadir343434 dedi: Parallal desktop kendi grafik bağdaştırıcısını kullanıyor GPU olarak, fiziksel belleğe erişimi yokmuş. Belki o yüzdendir. Sadece kendi belirledikleri uygulamalar ve oyunlar açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dual boot olarak Win kurma şansınız yok mu? Bilmediğimden soruyorum.
kadir343434 dedi: Parallal desktop kendi grafik bağdaştırıcısını kullanıyor GPU olarak, fiziksel belleğe erişimi yokmuş. Belki o yüzdendir. Sadece kendi belirledikleri uygulamalar ve oyunlar açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dual boot olarak Win kurma şansınız yok mu? Bilmediğimden soruyorum.
K kadir343434 Kilopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 224 26 Mart 2022 #13 dlphnsea dedi: Dual boot olarak Win kurma şansınız yok mu? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba öyle, BootCamp yok artık.
dlphnsea dedi: Dual boot olarak Win kurma şansınız yok mu? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba öyle, BootCamp yok artık.