Mac Mini'yi laptopta kullanmak

akardas16

Hectopat
Daha fazla  
Mac Mini'yi HDMI girişi üzerinden Windows laptopa bağlayıp kullanabilir miyim yoksa ayrı bir monitöre mi bağlamam gerekir? Not: Bunu yapabilecek bildiğiniz bir aparat var mı?

Doğrudan kullanımı var mı bilmiyorum fakat ekran varsa bir yolunu bularak yapabilirsin konuyla ilgili rehber varsa eklerim.
Arkadaş doğrudan Laptopa bağlanabilirlik soruyor. Laptop paneline bağlayabilir miyim demiyor. Doğrudan Laptop'a da bağlayamaz.

Laptoplarda görüntü için input olmadığından dolayı bağlanamaz, monitöre bağlamalısınız.

Laptop üreticilerini hiç anlamıyorum. HDMI input koysalar laptoplara işte, Mac mini ile hem macOS hem de Windows'u bir arada kullanabilirsiniz deseler paraya para demezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop üreticilerini hiç anlamıyorum. HDMI input koysalar laptoplara işte, Mac mini ile hem macOS hem de Windows'u bir arada kullanabilirsiniz deseler paraya para demezler.
Yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı